Ferestre termopan pret metru patrat

partners

Ferestre termopan pret metru patrat


Foarte des primim această întrebare ,, Ferestre termopan pret metru patrat ? ”       

Da, putem spune că o fereastră termopan costă 500, 1000 sau 1500 lei (ex) pe metru2. Nu VĂ înșelăm spunând asta, dar suntem înșelători cu această afirmație din cauza că noi ne putem referi la o fereastră oarbă sau la o fereastră termopan construită din profil de clasa B a cărui caracteristici nu vi se potrivește casei dumneavoastră.


Facem concluzia, că costul pentru ferestre termopan metru patrat nu poate fi conturat așa simplu în metri pătrați din cauza că ferestrele sunt compuse din mai multe componente al căror număr nu este direct proporțional cu dimensiunea ferestrei termopan și iată ce include pretul unei ferestre la cheie adică pretul pentru fereastra PVC care să fie strict construită după necesitățile dumneavoastră atât estetice și tehnologice, cât și financiare.


Pretul Ferestre Termopan include:

  1. Dimensiunile golului unde o să fie instalată fereastra 
  2. Profilul folosit la fereastă în funcție de caracteristicile sale tehnice
  3. Feroneria folosită ( pretul la feronerie diferă de producător, cantitate folosită, garanția oferită și durabilitatea acesteia)
  4. Numărul deschideri de câte deschideri sunt diferă și construcția în sine plus sunt nevoie de alte materiale ( furnitură, mînere etc )
  5. Culoarea ferestrei puteți să plătiți mai mult pentru culori speciale ale ferestrelor termopan acest factor influențează și perioada de producție
  6. Tipul geamului termopan cum ar fi geamuri Low-E, Geamuri de patru anotimpuri și deja de câte sticle sunt folosite 

 

Datorită experienței bogate în producere și montare a ferestrelor termopane Geam Termopan md vă poate oferi o ofertă în cel mai scurt timp după caracteristicile dumneavoastră personale. Puteți suna direct la noi ca manageri noștri să vă ofere o ofertă aproximativă sau puteți comanda măsurarea unui inginer care este gratuită dacă procurați.Completează cererea pentru a primi un cadou

Acum poți beneficia de ferestre PVC în rate la 0%

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

https://api.geamtermopan.md//media/upload_file/make-order-img_3o3gMWZ.webp