Tipuri de rolete exterioare

Tipuri de rolete exterioareCe sunt rolele exterioare? Vizual roletele seamănă cu jaluzelele exterioare închise: lamele aparent subțiri se alătură între ele și protejează: fereastrele, ușa sau intrare de garaj. Doar roletele sunt mult mai dense decât jaluzelele exterioare, rezistă la sarcini grele și sunt fabricate din aluminiu. Funcția principală a rulourilor este protecția împotriva spargerii și pătrunderii.


1. Tipuri de lamele de protecție și diferențele acestora


  1. Rolete Extrudat - Puternic, durabil și de încredere. Perfect pentru orice tip de clădirile. Sunt produse prin extrudarea unui lingou de aluminiu încălzit printr-o matrice specializată. Designul este echipat suplimentar cu rigidizări, datorită coastelor de rigiditate care îi conferă rezistență. Plus lamelele de tipul dat sunt umplute cu spumă polioritanică
  2. Rolete Grilate - diferă de restul prin structura lor specială, și anume pe toată lungimea lamelor sunt găuri funcționale care nu scad din rigiditatea lamelei și permit să vezi prin ele. Acest design este ideal pentru spații din centrele comerciale și vitrinele magazinelor.2. Tipuri de încuietori pentru rulouri cu zăbrele


  1. Încuietor simplu - au un design funcțional și fiabil. Deschide/închide cu o cheie standard, principalul avantaj este costul redus. În multe cazuri, acestea reprezintă soluția optimă în ceea ce privește raportul cost/calitate.
  2. Electromecanice - au un design mai complex și necesită conexiune la rețea. Nu numai că blocați / fixați ruloul, ci și opriți mecanismul de acționare dacă este necesar.


3. Tipuri de control ale obloanelor de protecție


  1. Manual - Aceasta este cea mai populară opțiune datorită bugetului său și designului simplu. Controlul manual poate fi efectuat folosind: Cablu sau prin mâner.
  2. Motorizate - Roletele motorizate pot fi ridicate și coborâte fără prea mult efort din partea utilizatorului. Acest design presupune furnizarea unui cablu electric spre ele. Se instalează direct în interiorul cutiei ruloului, pe axul acesteia. Sistemul poate fi activat prin: Buton (situat pe perete lângă ferestre/ușă) sau telecomanda. Roletele motorizate este o alegere ideala pentru birouri, magazine, case private cu rulouri la fiecare deschidere a ferestrei. Această metodă vă permite să utilizați rulourile mai eficient și să economisiți timp.


Pentru mai multă informație sau ofertă unică lăsați comandați un apel ( în partea de sus a site-ului ) sau sunați direct la noi

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!