Pereți despărțitori PVC

Pereți despărțitori PVC


PERETI DESPARTITORI OFICII PVC CU GEAMURI TERMOPANE.


Pereții despărțitori pentru birouri sunt structuri de închidere care delimitează spațiul interior al unei încăperi în zone funcționale. În același timp, pereții despărțitori nu sunt elemente portante ale structurii clădirii. Pe lângă delimitarea spațiului din interiorul incintei, pereții despărțitori pot fi supuse diferitelor cerințe pentru designul, proprietățile decorative și operaționale ale acestora.


 Unul dintre tipurile de structuri fabricate de GeamTermopan MD este o varietate de structuri de închidere realizate din profile PVC și aluminiu. De fapt, compartimentele despărțitoare de birou din profile PVC pot fi clasificate ca sisteme de ferestre închise, deoarece sunt realizate în același mod ca ferestrele din plastic GeamTermopan MD. Diferența constă numai în forma structurii și a domeniului său de aplicare. Pentru producerea pereților despărțitori din plastic GeamTermopan MD sunt utilizate sisteme de profil de înaltă calitate.


 Caracteristici de design ale pereților despărțitori de birou cu profil PVC


O structură de închidere staționară realizată dintr-un profil de clorură de polivinil, izolând complet o anumită zonă funcțională a încăperii de alte zone, de regulă, este realizată sub forma unei structuri de perete destul de ușoare, care este atașată la pereții portanti ai clădirii, tavan și podea.


 Ca material pentru o astfel de pereți despărțitori, se alege un profil din PVC cu mai multe camere cu o fereastră cu geam dublu sau un panou sandwich de o anumită grosime, dacă se cere ca despărțitorul să fie opac. Apoi, pentru un astfel de anvelopă de clădire, parametrii de izolare fonică vor fi maximi posibili. Dacă compartimentul despărțitor este echipat cu o ușă, atunci ușa din plastic este, de asemenea, realizată din același profil ca și peretele despărțitor în sine.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!