Ferestre Aluminiu

Ferestre Aluminiu


Feretre Aluminiu 3 motive principale DE CE


Există multe motive pentru a alege o fereastră din aluminiu. Unul dintre cele mai importante motive este eficiența lor energetică. Ferestrele din aluminiu sunt unele dintre cele mai eficiente ferestre de pe piață în prezent. Ele vă pot ajuta să economisiți bani la facturile de utilități și să vă faceți casa mai confortabilă. Al doilea motiv ferestrele din aluminiu sunt, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece sunt durabile și puternice. Ele pot rezista la condiții meteorologice extreme, cum ar fi ploaie, zăpadă, vânt și grindină, fără probleme. Al treilea motiv, au o rezistență ridicată la coroziune, ceea ce înseamnă că vor rezista mulți ani, chiar decenii, fără a necesita deloc întreținere!Geamuri Termopan cum pot să reducă poluarea fonică?

Ferestrele cum pot să reducă poluarea fonică? Deoarece geamurile de sticlă sunt structuri rigide, acestea sunt ideale pentru conducerea undele sonore. Din acest motiv, un singur geam de sticlă în ferestre va face foarte puțin (dacă ceva) pentru a împiedica sunetele nedorite să intre în casa ta. De fapt, nici măcar geamul dublu nu va avea un impact semnificativ. Deși nu este posibil să-ți izolezi complet casa, poți face o îmbunătățire reală instalând ferestre cu „calități de izolare fonică.

Află mai multe
Geamuri Termopan cum pot să reducă poluarea fonică?

Ferestrelor Termopan contra Ferestre Aluminiu

Dezbaterile în jurul ferestrelor termopan și ferestre aluminiu durează de foarte mult timp, iar ajungerea la o soluție unică a dezbaterii nu este atât de simplă pe cât ați putea crede. Ambele materiale au o mulțime de avantaje și dezavantaje și, în funcție de situația proprietății dvs., linia dintre ele ar putea fi incredibil de subțire. Pentru proprietarii de case, aceasta poate fi una dintre multele decizii dificile de luat. Cu toate acestea, dorim să vă ușurăm acest proces prin împărțirea principalelor avantaje și dezavantaje ale fiecărui tip de fereastră, astfel încât să vă puteți decide care fereastră este mai bine pentru dvs.

Află mai multe
Ferestrelor Termopan contra Ferestre Aluminiu

Plase țânțari pentru ferestre usi

Nimeni nu vrea să asculte bâzâitul enervant al insectelor deasupra urechii toată noaptea. Plasele de țânțari este modalitate excelentă de a scăpa definitiv de insecte. Se atașează rapid și ușor de fereastră sau ușă fără a le deteriora sau a lăsa urme. Sunt mai multe tipuri de plase contra insecte: plase rulou, plase pe balamale, plase pe buzunare. Există versiuni pentru ferestre și uși. Instalarea se poate face atât în ​​exterior, cât și în interiorul. Pe lângă protecția împotriva insectelor, plasele de țânțari pot îndeplini și alte funcții: modelele cu suprafață reflectorizantă pot proteja împotriva luminii puternice, iar prezența filtrelor nu permite pătrunderea prafului de stradă și a pufului de plop în apartament. Plasele împotriva insectelor sunt foarte rezistente datorita fibrei de sticle din care sunt confecționate. Este o solutie perfecta pentru a proteja locuința dvs. de insecte.

Află mai multe
Plase țânțari pentru ferestre usi

Durabilitatea profilelor din Aluminium

Durabilitatea este o preocupare majoră când vine vorba de materiale. Durabilitatea profilelor de aluminiu se datorează proprietăților sale chimice și aliajelor folosite, care fac profilul din aluminiu folosit la fereastră mult mai rezistent la coroziune, oxidare și abraziune. Contribuie la creșterea noilor tehnologii de producție și la respectarea standardelor europene de calitate. Oferirea celor mai bune soluții și sfaturi ale profesioniștilor din acest domeniu oferite în fiecare etapă a proiectului.

Află mai multe
Durabilitatea profilelor din Aluminium

Umplere și furnitura

Ferestrele din aluminiu rețin căldura în cameră datorită unui izolator termic din polimer, garnituri de cauciuc și ferestrei cu geam dublu. Instalează geamuri termopan, eficiente energetic și multifuncționale. În funcție de furnitură, ferestrele din profil de aluminiu se deschid diferit sau sunt montate oarbe. Ele sunt glisante, swing-out, pliabile.

Află mai multe
Umplere și furnitura

Tipuri de ferestre eficiente energetic

Proprietățile de izolare termică și fonică ale unei ferestre depind în proporție de 80% de tipul de geam termopan. Prin urmare, atunci când alegeți, trebuie să acordați atenție caracteristicilor umpluturii translucide, numărului de geamuri și camerelor de aer dintre ele. Cu cât sunt mai multe camere într-o fereastră cu geam, cu atât va fi mai cald și mai liniștit în cameră.

Află mai multe
Tipuri de ferestre eficiente energetic

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!