Ferestrelor Termopan contra Ferestre Aluminiu

partners

Ferestrelor Termopan contra Ferestre Aluminiu


Dezbaterile în jurul ferestrelor termopan și ferestre aluminiu durează de foarte mult timp, iar ajungerea la o soluție unică a dezbaterii nu este atât de simplă pe cât ați putea crede. Ambele materiale au o mulțime de avantaje și dezavantaje și, în funcție de situația proprietății dvs., linia dintre ele ar putea fi incredibil de subțire.


Pentru proprietarii de case, aceasta poate fi una dintre multele decizii dificile de luat. Cu toate acestea, dorim să vă ușurăm acest proces prin împărțirea principalelor avantaje și dezavantaje ale fiecărui tip de fereastră, astfel încât să vă puteți decide care fereastră este mai bine pentru dvs.


Ferestre Termopan sau Ferestre Aluminiu : Eficiență energetică


De mulți ani, ferestrele termopan sunt considerate un material fantastic pentru izolare, iar multe ferestre PVC au un nivel incredibil de eficiență termică. Pentru o perioadă similară de timp, totuși, s-a zvonit că ferestrele aluminiu pur și simplu nu pot oferi atât de multă izolație cât pot ferestrele PVC sau că optarea pentru geam termopan dublu sau triplu este singura cale de a merge. Acest zvon a fost recent respins, deoarece deși ramele se simt încă înghețate, reținerea căldurii este la fel de bună.


În ultimii ani, tehnologia a avansat atât de departe încât zilele în care ferestrele aluminiu ar fi putut să nu fi fost la fel de eficiente din punct de vedere energetic precum ferestrele termopan au trecut oficial de mult în urmă. Datorită faptului că ferestrele aluminiu sunt construite din material foarte conductiv, în mod tradițional este mai ușor să treacă căldura.


Pe scurt, atât ferestrele aluminiu, cât și ferestrele PVC au niveluri similare de izolare, așa că într-adevăr nu există o mare diferență între cele două. Vă recomandăm să vă consultați cu specialiști în domeniu înainte de achiziție, indiferent de marca, stilul sau materialul pe care îl luați în considerare. Acest lucru vă va garanta că veți primi cele mai mici facturi de energie posibile.


Verdict: atunci când compari ferestre termopan cu ferestre aluminiu pentru eficiență energetică, cel mai important este furnizorul potrivit, ambele vă pot economisi bani la facturile de energie!


Ferestre Termopan sau Ferestre Aluminiu : Prețuri


Din cauza costurilor de fabricație, precum și a tipului de material, instalarea unei ferestre aluminiu este de obicei mai costisitoare decât instalarea uneia ferestre termopan.


Dacă sunteți în căutarea unor ferestre pe care doriți să le instalați și apoi să le uitați, investiția în ferestre termopan ar fi cu siguranță un pas în direcția potrivită pentru dvs. Nu numai că sunt de obicei mai accesibile decât ferestrele aluminiu, dar au și o durată de viață surprinzător de lungă. Combinate cu rezistența lor mare la putrezire, ferestrele PVC sunt perfecte pentru cei care doresc să instaleze ferestre într-o proprietate de dimensiuni medii.


Optarea pentru diferite tipuri și stiluri de ferestre vă poate economisi mulți bani. De exemplu, dacă ar fi să optați pentru o fereastră aluminiu , ați putea să cheltuiți în medie mai mult decât pe o fereastră termopan te-ar costa mai puțin. Rețineți că suma de bani pe care o costă ferestrele dvs. va fluctua în timp și în funcție de o varietate de factori cum ar fi mărimea, feroneria, tipul sticlei și profilului folosit.


Verdict: atunci când compari ferestre PVC și ferestre aluminiu la preț ține minte ferestrele termopan sunt mai puțin costisitoare în comparație cu cele aluminiu dar ferestrele aluminiu sunt mai durabile.


Ferestre Termopan sau Ferestre Aluminiu : Întreținere


Când vine vorba de întreținerea atât a ferestrelor PVC cât și ferestrelor aluminiu, nu există prea multe în el: ambele materiale sunt robuste și durabile, nici nu au tendința de a putrezi sau de a deforma, iar ambele materiale necesită un nivel foarte scăzut de întreținere generală.


Ambele sunt, de asemenea, incredibil de ușor de curățat și îngrijit atunci când este necesar atât timp cât ai o cârpă și o găleată cu apă caldă și săpun, ai tot ce ai nevoie. Nu va trebui să vă înlocuiți ferestrele pentru o lungă perioadă de timp.


Verdict: atunci când compari ferestre PVC și ferestre aluminiu pentru întreținere, ambele sunt foarte ușor de întreținut


Ferestre PVC sau Ferestre Aluminiu : Estetică


Stilul proprietății tale va avea un impact mult mai mare asupra ferestrelor pe care le alegeți decât v-ați fi așteptat inițial. În funcție de momentul în care a fost construită proprietatea dvs., de zona în care a fost construită sau chiar de valoarea proprietății dvs.; orice ferestre cu care decideți să mergeți în cele din urmă va trebui să reflecte stilul cu care doriți să mergeți.


Dacă casa dvs. are un stil mai contemporană, poate că alegerea ferestre aluminiu în locul ferestrelor PVC ar putea fi o decizie înțeleaptă, deoarece ferestrele aluminiu oferă proprietății dvs. un aspect șic și elegant. Cu toate acestea, pentru multe clădiri protejate sau clădiri care sunt situate într-o zonă de conservare, ferestrele termopane sunt cea mai bună cale.


Cea mai bună modalitate de a decide ce ferestre sunt potrivite pentru dvs. este să luați în considerare cu adevărat împrejurimile construcției dvs. și ce stil ar completa cel mai bine locația casei dvs. Asigurați-vă că geamurile oferă multă lumină naturală în casă și verificarea faptului că ferestrele și ușile se potrivesc.


Verdict: atunci când compari ferestre PVC și ferestre aluminiu pentru estetică, ține cont de caracteristicile casei tale!


Ferestre PVC sau Ferestre Aluminiu Concluzie


Este sigur să spunem că atât ferestrele PVC cât și ferestrele aluminiu au avantajele și dezavantajele lor și este imposibil de afirmat că una este pur și simplu mai bună decât cealaltă. Când vine vorba de alegerea ferestrelor, vă recomandăm să alegeți ferestrele care se aliniază cel mai bine cu prioritățile și preferințele dumneavoastră personale. Există atât de mulți factori de luat în considerare, dezbaterea cu privire la ce material este mai bun probabil nu va ajunge niciodată la o rezoluție solidă.


Vă recomandăm ca, dacă încă vă dificultăți să luați o decizie cu privire la alegerea ferestrelor dvs., să luați legătura cu echipa noastră prietenoasă GeamTermopan astăzi. Puteți solicita o ofertă, sau pur și simplu puteți discuta cu unul dintre experții noștri în ferestre despre ce putem face pentru dumneavoastră și ce fereastră vi se potrivește.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!