Fasade Sticla

Fasade Sticla


Fatade din Sticla si Aluminiu


Fațadele sticlă au devenit o soluție arhitecturală modernă datorită rezistenței, fiabilității și caracterului practic al structurilor din sticlă, această tehnică este utilizată în mod constant de arhitecții care construiesc atât căsuțe private mici, cât și zgârie-nori uriași de birouri. Tehnologia nu stă pe loc, iar astăzi fațadele din sticlă sunt realizate nu doar pentru aspectul sau, ci și din economisirea energiei, ceea ce crește eficiența energetică a întregii structuri. În ceea ce privește aspectul, aici sticla ocupă locul de top printre alte materiale folosite pentru fațade . Fațadele din sticlă arată solid și atractiv chiar și la câteva decenii de la instalare.


Profil Fasad din Sticlă

Fasadele din sticlă au un aspect unic si personalizat, design modern dar în același timp deosebit toate acestea este posibil datorită profilelor de ultima generație din PVC sau Alumnium, care asigură rezistență ridicată la intemperii, izolare termică și fonică optimală și cel mai important un aspect cu totul copleșitor.

Află mai multe
Profil Fasad din Sticlă

Tipuri de ferestre eficiente energetic

Proprietățile de izolare termică și fonică ale unei ferestre depind în proporție de 80% de tipul de geam termopan. Prin urmare, atunci când alegeți, trebuie să acordați atenție caracteristicilor umpluturii translucide, numărului de geamuri și camerelor de aer dintre ele. Cu cât sunt mai multe camere într-o fereastră cu geam, cu atât va fi mai cald și mai liniștit în cameră.

Află mai multe
Tipuri de ferestre eficiente energetic

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!