Ferestre PVC

Ferestre PVC


Geam Termopan md este furnizorul oficial de ferestre și uși din PVC în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei. Producem ferestre și uși din profile originale: Veka Softline, WHS de Veka, Veka Slide, Veka Spectral și chiar Veka Motion. Folosind feroneria germană Siegenia Titan și feroneriile Weinhaus și TTS în producție.  Oferim garanție pentru toate structurile fabricate 5 ani.


Ferestre Termopane Preturi Moldova


Pretul ferestrelor termopan diferă de la una la alta, la măsurarea prețului se iau în considerare: dimensiunea deschiderilor, tipul de profil, cerințele de izolare termică și fonică. Vitrarea poate fi completată cu acoperiri cu economisire a energiei, colorate, izolate fonic, multifuncționale, armături antiefracție și laminate. Configurațiile nestandard rotunde, arcuite, triunghiulare sunt mai scumpe decât cele dreptunghiulare standard. Pentru a calcula aproximativ comanda, utilizați calculatorul online. Pentru un calcul precis, apelați pentru o măsurare exactă gratuit.

Geamuri Termopan cum pot să reducă poluarea fonică?

Ferestrele cum pot să reducă poluarea fonică? Deoarece geamurile de sticlă sunt structuri rigide, acestea sunt ideale pentru conducerea undele sonore. Din acest motiv, un singur geam de sticlă în ferestre va face foarte puțin (dacă ceva) pentru a împiedica sunetele nedorite să intre în casa ta. De fapt, nici măcar geamul dublu nu va avea un impact semnificativ. Deși nu este posibil să-ți izolezi complet casa, poți face o îmbunătățire reală instalând ferestre cu „calități de izolare fonică.

Află mai multe
Geamuri Termopan cum pot să reducă poluarea fonică?

Ferestrelor Termopan contra Ferestre Aluminiu

Dezbaterile în jurul ferestrelor termopan și ferestre aluminiu durează de foarte mult timp, iar ajungerea la o soluție unică a dezbaterii nu este atât de simplă pe cât ați putea crede. Ambele materiale au o mulțime de avantaje și dezavantaje și, în funcție de situația proprietății dvs., linia dintre ele ar putea fi incredibil de subțire. Pentru proprietarii de case, aceasta poate fi una dintre multele decizii dificile de luat. Cu toate acestea, dorim să vă ușurăm acest proces prin împărțirea principalelor avantaje și dezavantaje ale fiecărui tip de fereastră, astfel încât să vă puteți decide care fereastră este mai bine pentru dvs.

Află mai multe
Ferestrelor Termopan contra Ferestre Aluminiu

Calitatea acoperirii

Suntem specializati in producerea de produse care trec cele mai stricte teste de control inainte de a intra pe piata, asigurand calitatea pe termen lung. Compania detine si un certificat de la Uniunea Europeana. Produsele noastre au fost stabilite pe piața moldovenească din 2011. Avem misiunea de a oferi fiecărui client ceea ce este important pentru el, creând servicii care să îi permită să rămână încântat și complet mulțumit de o experiență care nu poate fi comparată cu nimic.

Calitatea acoperirii

Plase țânțari pentru ferestre usi

Nimeni nu vrea să asculte bâzâitul enervant al insectelor deasupra urechii toată noaptea. Plasele de țânțari este modalitate excelentă de a scăpa definitiv de insecte. Se atașează rapid și ușor de fereastră sau ușă fără a le deteriora sau a lăsa urme. Sunt mai multe tipuri de plase contra insecte: plase rulou, plase pe balamale, plase pe buzunare. Există versiuni pentru ferestre și uși. Instalarea se poate face atât în ​​exterior, cât și în interiorul. Pe lângă protecția împotriva insectelor, plasele de țânțari pot îndeplini și alte funcții: modelele cu suprafață reflectorizantă pot proteja împotriva luminii puternice, iar prezența filtrelor nu permite pătrunderea prafului de stradă și a pufului de plop în apartament. Plasele împotriva insectelor sunt foarte rezistente datorita fibrei de sticle din care sunt confecționate. Este o solutie perfecta pentru a proteja locuința dvs. de insecte.

Află mai multe
Plase țânțari pentru ferestre usi

Ferestre Termopan laminate - caracteristici, tipuri

Laminarea mărește durabilitatea ferestrelor protejandu-le de zgârieturi și așchii, le oferă culoarea și textura dorită. Acoperire fiabilă și inofensivă a profilele poate fi decorată pentru a se potrivi perfect cu interiorul și fațada casei. Folosim o paletă largă de culori, există nuanțe solide, texturate, cu textura diferitelor tipuri de lemn, metal.

Află mai multe
Ferestre Termopan laminate - caracteristici, tipuri

Durabilitatea materialelor

Satisfaceți cel mai înalt nivel de nevoi și dorințe ale clienților noștri la cel mai înalt nivel, cu accent pe raportul calitate-preț bun! Contribuie la creșterea noilor tehnologii de producție și la respectarea standardelor europene de calitate. Oferirea celor mai bune soluții și sfaturi ale profesioniștilor din acest domeniu oferite în fiecare etapă a proiectului.

Durabilitatea materialelor

Profile PVC ferestre termopan

Folosim doar cele mai remarcabile profile PVC care au fost testate în timp de la așa producători giganți ca VEKA, WHS, Salamander care oferă clienților profile PVC nobile cu coeficientul remarcabil de izolare termica și fonică.

Află mai multe
Profile PVC ferestre termopan

Tipuri de ferestre eficiente energetic

Proprietățile de izolare termică și fonică ale unei ferestre depind în proporție de 80% de tipul de geam termopan. Prin urmare, atunci când alegeți, trebuie să acordați atenție caracteristicilor umpluturii translucide, numărului de geamuri și camerelor de aer dintre ele. Cu cât sunt mai multe camere într-o fereastră cu geam, cu atât va fi mai cald și mai liniștit în cameră.

Află mai multe
Tipuri de ferestre eficiente energetic

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!