Ferestre VEKA

Ferestre VEKA


Ferestre Veka - Alegerea perfectă pentru casa ta


Ferestre VEKA în prezent, există o gamă largă de profile din care sunt realizate ferestrele VEKA. Acestea pot satisface parțial sau complet cerințele dumneavoastră, creând confortul la care visați.

Dar nu toți vă pot procesa cererea calitativ. Oferim ferestre și uși create cu ajutorul tehnologiei Germane VEKA, care îmbină durabilitatea, eleganța, designul, aspectul estetic și raportul preț-calitate la toate acestea adăugăm o paletă mare de culori și o varietate de mărimi și forme disponibile ce vă vor permite să dați viață oricărei idei artistice.

Profil modern

Profilele VEKA oferă o lățime de instalare de bază optimă care permite utilizarea eficientă a ferestrelor din punct de vedere energetic, care îndeplinesc cerințele moderne de economisire a energiei atât în ​​clădirile noi, cât și în clădirile aflate în renovare.

Află mai multe
Profil modern

Economie

O fereastră eficientă din punct de vedere energetic nu numai că reține căldura și mărește confortul dar și reduce costurile de încălzire. În plus, nu este nevoie să achiziționați dispozitive puternice de încălzire, iar acest lucru, la rândul său, reduce costurile la factura de energie.

Află mai multe
Economie

Economie de căldură

Capacitatea de a reține căldura este dobândită printr-un strat inovator special aplicat pe suprafața interioară a sticlei. Acțiunea sa este ca o oglindă. În contact cu radiația „termică” care provine de la dispozitivele de încălzire, acesta îi contracarează mișcarea și o direcționează înapoi. Căldura radiată rămâne în cameră și nevoia de intensitate a încălzirii este redusă la aproape jumătate. Acoperirea este invizibilă pentru ochiul uman, dar transmite perfect partea vizibilă a spectrului solar în cameră.

Află mai multe
Economie de căldură

Paletar Unic de culori

Oferim clienților posibilități maxime de amenajare interioară. De aceea producem profile, uși și ferestre colorate care sunt capabile să sublinieze și să completeze cele mai îndrăznețe idei de design. Gama noastră include o selecție bogată de culori și decoruri. Fie că este vorba de un birou, un apartament sau o căsuță - toată lumea poate găsi opțiunea care se potrivește cel mai bine stilului camerei. Tehnologia unică de aplicare a foliilor colorate pe profile vă permite să faceți acest lucru pe una sau ambele părți. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a combina culorile după bunul plac.

Află mai multe
Paletar Unic de culori

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!