Uși Aluminiu

Uși Aluminiu


Usi Aluminiu Moldova Chisinau


Producem, comercializăm și montăm Usi aluminiu din profil de aluminiu calde și reci în Moldova. Prețul de producător, experiența în producție de Usi aluminiu de intrare în Moldova permite «GeamTermopan» să vă ofere Usi din aluminiu realizate in-house, de cea mai înaltă calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.


Toate produsele fabricate pe liniile proprii de producție se remarcă prin acuratețea formelor geometrice, aspectul impecabil. Ușile din profil de aluminiu sunt echipate cu feronerie numai de la producători europeni cunoscuți. Fiabilitatea ușilor din aluminiu de la «GeamTermopan» a fost dovedită de-a lungul anilor. Producția bine stabilită și instalarea profesională a structurilor din aluminiu face ușile din aluminiu cu adevărat durabile și fiabile, asigurând siguranța completă, fiabilitatea și confortul casei dumneavoastră.


Ușile de intrare din aluminiu sunt durabile și fiabile, rezistente la foc și factori naturali. Ușile din aluminiu nu vor izbucni niciodată și nu își vor pierde formele geometrice chiar și la dimensiuni mari, iar aspectul elegant și unic va pune în evidență individualitatea casei sau biroului dumneavoastră de țară.

Durabilitatea profilelor din Aluminium

Durabilitatea este o preocupare majoră când vine vorba de materiale. Durabilitatea profilelor de aluminiu se datorează proprietăților sale chimice și aliajelor folosite, care fac profilul din aluminiu folosit la fereastră mult mai rezistent la coroziune, oxidare și abraziune. Contribuie la creșterea noilor tehnologii de producție și la respectarea standardelor europene de calitate. Oferirea celor mai bune soluții și sfaturi ale profesioniștilor din acest domeniu oferite în fiecare etapă a proiectului.

Află mai multe
Durabilitatea profilelor din Aluminium

Umplere și furnitura

Ferestrele din aluminiu rețin căldura în cameră datorită unui izolator termic din polimer, garnituri de cauciuc și ferestrei cu geam dublu. Instalează geamuri termopan, eficiente energetic și multifuncționale. În funcție de furnitură, ferestrele din profil de aluminiu se deschid diferit sau sunt montate oarbe. Ele sunt glisante, swing-out, pliabile.

Află mai multe
Umplere și furnitura

Tipuri de ferestre eficiente energetic

Proprietățile de izolare termică și fonică ale unei ferestre depind în proporție de 80% de tipul de geam termopan. Prin urmare, atunci când alegeți, trebuie să acordați atenție caracteristicilor umpluturii translucide, numărului de geamuri și camerelor de aer dintre ele. Cu cât sunt mai multe camere într-o fereastră cu geam, cu atât va fi mai cald și mai liniștit în cameră.

Află mai multe
Tipuri de ferestre eficiente energetic

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!