Uși Glisante

Uși Glisante


USI Glisante PVC IN MOLDOVA, CHISINAU.


Usi glisante (uşă de compartiment) este o uşă instalată pe un mecanism de glisare.


Un mecanism de glisare este un set special conceput de piese, fitinguri și accesorii pentru instalarea oricărei foi de ușă din colecția GeamTermopan ca foi de ușă glisante. Ușile glisante sunt o alternativă excelentă la ușile batante. Mecanismul de glisare, pe care sunt montate ușile glisante, este situat în partea de sus și este montat pe perete. Acestea. foaia ușii se deplasează pe cărucioare de-a lungul șinei superioare.


USI GLISANTE BENEFICII


  1. Usi interioare duble - o solutie excelenta pentru lipsa de spatiu in camera. Nu este nevoie de spațiu suplimentar pentru deschidere.
  2. Ușurință în operare. Mecanismele ușilor culisante sunt silențioase.
  3. Capacitatea de a utiliza soluții de design unice.
  4. Ușile glisante se potrivesc foarte armonios în aproape orice interior.


La noi puteți cumpăra o ușă glisantă interioară de un model potrivit. Managerul va ajuta la alegerea unei plăci suplimentare pentru deschideri, a unei carcase pentru placarea exterioară, a unui mecanism de compartiment.

Prețurile pentru uși glisante corespund prețurilor pentru ușile de interior, plus costul unui mecanism de compartiment.

În funcție de dimensiunea deschiderii, ușile glisante sunt cu un singur canat și cu două canate.

Calitatea acoperirii

Suntem specializati in producerea de produse care trec cele mai stricte teste de control inainte de a intra pe piata, asigurand calitatea pe termen lung. Compania detine si un certificat de la Uniunea Europeana. Produsele noastre au fost stabilite pe piața moldovenească din 2011. Avem misiunea de a oferi fiecărui client ceea ce este important pentru el, creând servicii care să îi permită să rămână încântat și complet mulțumit de o experiență care nu poate fi comparată cu nimic.

Calitatea acoperirii

Ferestre Termopan laminate - caracteristici, tipuri

Laminarea mărește durabilitatea ferestrelor protejandu-le de zgârieturi și așchii, le oferă culoarea și textura dorită. Acoperire fiabilă și inofensivă a profilele poate fi decorată pentru a se potrivi perfect cu interiorul și fațada casei. Folosim o paletă largă de culori, există nuanțe solide, texturate, cu textura diferitelor tipuri de lemn, metal.

Află mai multe
Ferestre Termopan laminate - caracteristici, tipuri

Durabilitatea materialelor

Satisfaceți cel mai înalt nivel de nevoi și dorințe ale clienților noștri la cel mai înalt nivel, cu accent pe raportul calitate-preț bun! Contribuie la creșterea noilor tehnologii de producție și la respectarea standardelor europene de calitate. Oferirea celor mai bune soluții și sfaturi ale profesioniștilor din acest domeniu oferite în fiecare etapă a proiectului.

Durabilitatea materialelor

Tipuri de ferestre eficiente energetic

Proprietățile de izolare termică și fonică ale unei ferestre depind în proporție de 80% de tipul de geam termopan. Prin urmare, atunci când alegeți, trebuie să acordați atenție caracteristicilor umpluturii translucide, numărului de geamuri și camerelor de aer dintre ele. Cu cât sunt mai multe camere într-o fereastră cu geam, cu atât va fi mai cald și mai liniștit în cameră.

Află mai multe
Tipuri de ferestre eficiente energetic

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!