Usi Hormann Exterior

Usi Hormann Exterior


Hormann companie Germană care oferă o serie de game de usi exterioare de înaltă calitate: ThermoComp, Thermo 46, Thermo 65, Top Comfort, Thermosafe și ThermoCarbon; varietatea permite îndeplinirea fiecărei cerințe.


Gama Thermo constă din usi de exterior Hormann de înaltă calitate, special concepute și construite pentru piața din toată Asia și Europa în standard și realizate la comandă.

Deoarece multe dintre usile exterioare Hormann au fost proiectate special în jurul celei mai recente game de usi de garaj sectionale, se poate obține un aspect coordonat în finisaj și design, o estetică care este ideală în special atunci când ușile dvs. de garaj se află la aceeași înălțime cu dvs. usa din fata.


Usile Hormann pot fi accesorizate cu lumini, traverse, elemente din oțel inoxidabil, ferestre și telefoane, permițându-vă să apreciați beneficiile și estetica uluitoare care pot fi obținute cu aceste game de usi exterior față de înaltă clasă.


Gama largă de finisaje disponibile permite usii tale de la intrare să se armonizeze cu aspectul întregii proprietăți, fie că este tradițională, modernă sau complet unică.


În plus - pe lângă usile de garaj și de exterior din față, Hormann fabrică acum usi interioare de înaltă calitate pentru a completa decorul și mobilierul interior al casei tale.


Compania germană are peste 75 de ani de experiență, asigurând proprietarilor de usi exterior și garaj Hormann că locuința lor este dotată cu intrări sigure și de calitate.


Usi Hormann Exterioare Thermo 46 / Thermo 65

Gama Thermo 46 și 65 de la Hormann cuprind usi exterior din față securizate și izolate de la Hormann, întruchipând calitatea mărcii certificate.


Gama Thermo 46 vă oferă usi exterioare elegante și moderne, iar cu o grosime de 46 mm, posedă o valoare U de până la 1,1 W/(m2K), oferind niveluri excelente de izolare pentru casa dumneavoastră. Cu 13 modele din care să alegeți și personalizare disponibilă cu culori, elemente și lumini din traversă, estetica proprietății dumneavoastră va fi mult îmbunătățită. Fiecare ușă din gama Thermo 46 are un aspect exclusivist, fără cadru de frunze vizibil și este fabricată pentru a fi o caracteristică fermecătoare pentru casa ta.


Thermo 65 are o valoare U de până la aproximativ 0,87 W/(m2 K) pentru o izolare termică avansată. Cu o grosime de 65 mm, ușa contribuie nu numai la reducerea facturilor de încălzire, dar, la rândul său, ajută la salvarea mediului. Foaia groasă a usii este umplută cu spumă rigidă PU, în timp ce profilul exterior al foii este construit din material compozit. Disponibil și în 13 stiluri, ușile pot fi personalizate în ceea ce privește culorile și decorurile.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!