Rolete Balcon

Rolete Balcon


Astăzi balconele sunt folosite ca spațiu extins pentru mini-grădini, mini-sală de sport, loc pentru socializare, sau pur și simplu loc unde poți să stai liniștit seara. Însă cum să vă protejați proprietatea de intruși mai ales în cazul în care balconul este situat la primul etaj, iar de la razelor nimicitoare ale soarelui decolorează mobila, perdelele, covoarele si alte obiecte de la balcon.

Aici vă ajută rolete pentru balcon, care oferă protecție împotriva efracției, razelor solare, praf și intemperii iar datorită izolări vă ajută să economisi bani la factura de energie. Varietatea culorilor ajută să alegeți soluția ideală pentru balconul dumneavoastră.


Rolete balcon de ce ai nevoie ?


  1. Protejează de intruși în timpul plecării Dvs. Acest lucru este valabil mai ales pentru locuitorii primului etaj.
  2. Protejează împotriva luminii directe a soarelui și temperaturilor ridicate. Roletele coborâte blochează complet lumina soarelui, permițându-vă să păstrați răcoare în încăpere pe timpul verii.
  3. Protecție împotriva frigului. Datorită izolației oferite protejează suplimentar de temperaturi scăzute și vânt.
  4. Cu ajutorul rolete se poate ajustat cantitatea de lumină pentru un confort maxim


Rolete de balcon sunt realizate din aluminiu iar lamelele lor sunt umplute cu spumă poliuretanică sunt disponibile în diferite culori și configurații. Se montează din exteriorul balconului. Controlul este posibil atât manual cât și automat. A doua variantă de realizare e mult mai comodă și permite deschiderea și închiderea cortinei de la distanță.

Diversitatea culori Rolete

Roletele exterioare sunt fabricate într-o paletă largă de culori. Acesta este motivul pentru care sunt perfecte pentru orice tip de decor. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu profită de această oportunitate și aleg aceeași culoare pentru toate jaluzelele lor. Puteți face alegerea personalizată a culori diferite pentru fiecare cameră a casei dvs. sau potrivind culoarea cu mobilierul din camera respectivă pentru a armoniza perfect exteriorul cu interiorul.

Află mai multe
Diversitatea culori Rolete

Reducerea facturi de Energie

Fie vara sau iarna Roletele Exterioare de la < GeamTermopan > aduc o reducere semnificativă pentru casă. Datorită construcției speciale și umpluturi cu spumă poliuritanică rolete exterioare izolează Vara casa de canicula de afară ținând răcoare în toată casa iar Iarna ține căldura în interiorul casei și nu îi permite să se scurgă afară.

Află mai multe
Reducerea facturi de Energie

Izolare Fonică

Roletele Exterioare reprezintă o modalitate simplă, rentabilă și foarte eficientă de a face față poluării fonice lasă sunetul să nu te deranjeze . Izolarea fonică este un aspect important al fiecărei camere din casa ta din cauza izolări active a sunetului exterior ce liniște în casă și creează un loc perfect de relaxare pentru toată familia.

Află mai multe
Izolare Fonică

Siguranța

Roletele exterioare sunt nu doar un accesoriu pentru casă, ele sunt un sistem cu multe beneficii și cel mai mare dintre ele este protecția pentru casă. Rulourile exterioare apără casa nu doar de intemperii dar și de oaspeți nedoriți oferind siguranța pentru ziua de mâine că lucrurile tale o să rămână intacte.

Află mai multe
Siguranța

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!