Rolete Magazin

Rolete Magazin


Rolete Magazin Chisinau, Moldova


Rolete Magazin - practice și de încredere

Pentru a proteja spațiile comerciale, magazine, gospodării private și în general în mediul de afaceri

proprietari sunt bucuroși să comande și să folosească roletele uși pentru a-și proteja proprietatea.


Datorită practicități și esteticei roletelor automate devin tot mai populare în sfera de afacere, roletele de magazin sunt instalate în rama intrări și în poziția deschisă le face practic invizibile pentru clientul ordinar iar în poziția deschisă noaptea face din spațiile comerciale un bunker impermeabil în care nu poate intra nici un infractor înrăit.


Confecționate din aluminiu cu izolație din spumă poliuretanică face rolete de magazin foarte durabile și protejate de oxidare.

Roletele de magazin pot fi cu deschidere manuală cu fir și manetă sau automate prin motor și telecomandă. Rolete magazin automate sporesc diminuarea zgomotului la deschiderea și viteza de deschidere, fara a aplica efort fizic!

Roletele pentru magazin pot fi instalate în interior cât și în exteriorul deschideri.Rolete pentru magazin de la producător National care garantează calitatea produselor și oferă servici de post-vânzare
Diversitatea culori Rolete

Roletele exterioare sunt fabricate într-o paletă largă de culori. Acesta este motivul pentru care sunt perfecte pentru orice tip de decor. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu profită de această oportunitate și aleg aceeași culoare pentru toate jaluzelele lor. Puteți face alegerea personalizată a culori diferite pentru fiecare cameră a casei dvs. sau potrivind culoarea cu mobilierul din camera respectivă pentru a armoniza perfect exteriorul cu interiorul.

Află mai multe
Diversitatea culori Rolete

Siguranța

Roletele exterioare sunt nu doar un accesoriu pentru casă, ele sunt un sistem cu multe beneficii și cel mai mare dintre ele este protecția pentru casă. Rulourile exterioare apără casa nu doar de intemperii dar și de oaspeți nedoriți oferind siguranța pentru ziua de mâine că lucrurile tale o să rămână intacte.

Află mai multe
Siguranța

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!