Rolete TransparenteROLETE TRANSPARENTE EXTERIOR MOLDOVA


Roletele transparent este un sistem de protecție vertical cu ajutorul unei folii transparente, care combină perfect un nivel ridicat de securitate cu transparență.  Roletele au fost concepute în special pentru închideri verticală de spatii cum ar fi terase, foișoare , spații comerciale, bănci, muzee, expoziții și galerii. Roletele transparente asigura o buna protecție împotriva intemperiilor precum ploaia, vânt sau zăpadă pe timp de iarna.


Sistemul Roletelor Transparente este simplu: folia transparenta se ruleaza pe un ax cu ajutorul unui sistem pe reductor cu manivela (opțional se poate monta acționare cu motor).  

Roletele transparente sunt extrem de durabile și oferă vizibilitate cristalină atunci când sunt închise, asigurând o bună transparență ca la un geam. Datorită rezistenței la Razele Ultraviolete roletele exterioare nu-și schimbă culoarea sau îngălbenesc și își păstrează transparența timp de deceni.


Rolete transparente de ce să alegem ? 

 Deoarece creează un efect mai estetic decât roletele solide și permit trecerea luminii creând iluzia spațiului închis în același timp cu senzația plasării afară în aer liber.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!