Ferestre Termopan cele mai bune geamuri izolate fonic?

partners

Ferestrele cum pot să reducă poluarea fonică?

 

Deoarece geamurile de sticlă sunt structuri rigide, acestea sunt ideale pentru conducerea undelor sonore. Din acest motiv, un singur geam de sticlă în ferestre va face foarte puțin  pentru a împiedica sunetele nedorite să intre în casa ta. De fapt, nici măcar geamul dublu nu va avea un impact semnificativ. Deși nu este posibil să-ți izolezi complet casa, poți face o îmbunătățire reală instalând ferestre cu „calități de izolare fonică”.

 

Pentru a avea un impact real de reducere a zgomotului, o fereastră trebuie să aibă o combinație de 2 sau mai mulți dintre următorii factori:

 

1. Grosime

În general, cu cât sticla este mai groasă, cu atât veți auzi mai puțin zgomot

 

2.Spațiu între panouri

Cu cât distanța dintre foile de sticlă este mai mare, cu atât protecția este mai bună. De asemenea, este posibil să adăugați gaze grele, cum ar fi argonul, în spațiu, ceea ce va reduce și mai mult zgomotul.

 

3.Sigilați crăpăturile din jurul ferestrelor

Ai putea avea cele mai bune ferestre izolate fonic, dar dacă există crăpături în jurul lor, atunci nu vei observa niciun beneficiu. Verificarea crăpăturilor și completarea lor cu material de etanșare este una dintre cele mai eficiente modalități de a reduce zgomotul exterior. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la prevenirea scurgerii căldurii, ceea ce, la rândul său, va menține facturile la încălzire la minimum.

 

4.Geam dublu sau triplu

Adăugarea unui al doilea sau chiar al treilea geam de sticlă la ferestre pentru a face geamuri duble sau triple este o opțiune foarte eficientă. Alternativ, puteți monta ferestrele cu geam secundar, care este pur și simplu adăugarea unui al doilea geam de sticlă la ferestrele cu geam simplu existente.

 

5.Sticlă de reducere a zgomotului

Unele sticle au fost special concepute pentru a preveni poluarea fonică. Cum ar fi Sticla Low-E

 

Măsurarea reducerii zgomotului ferestrei

Pentru a înțelege cât de eficientă este o fereastră termopan în ceea ce privește reducerea zgomotului, trebuie să vă uitați la clasa de transmisie a sunetului (STC) acordată acesteia. Această evaluare vă va spune cât de mult sunet poate călători prin fereastră. Evaluările se referă la decibeli și se referă la nivelul mediu de zgomot oprit la 18 frecvențe diferite.

 

Ghidul de evaluare STC

În medie, o fereastră poate avea un rating STC de la 18 la 38.

 

Un singur panou: 26-28

Geam dublu: 26-32

Geam izolat fonic: 48-54

Geam dublu izolat fonic: 48-54

 

Pentru a vă oferi o indicație despre acest lucru în termeni reali, ratingul STC trebuie să fie de 40 sau mai mult pentru a aduce o îmbunătățire semnificativă a unei probleme de zgomot. Din acest motiv, deși înlocuirea ferestrelor cu un singur geam cu geam dublu poate îmbunătăți o problemă ușoară de zgomot, aceasta nu va avea impact asupra caselor cu poluare fonică severă.

 

Cât costă ferestrele izolate fonic?

Ca și în cazul majorității proiectelor de îmbunătățire a locuinței, costurile sunt greu de estimat fără o evaluare profesională a casei dvs. Costul înlocuirii unora sau a tuturor ferestrelor din casa dvs. cu geam izolat fonic va depinde de mai multe variabile:

 

  • Stilul ferestrei
  • Numărul de ferestre
  • Tipul de sticlă folosit
  • Dimensiunea ferestrelor / ramelor
  • Costul de instalare

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!