Ferestre GlisanteFerestrele din casa dvs. vor rezista aproximativ 20 de ani cu curățare și întreținere regulată. Dacă ai locuit în casa ta mai mult de atât, ar putea fi timpul pentru o actualizare. Nu ești sigur de vârsta ferestrelor tale? Unele semne de avertizare includ rame deformate și sticlă cețoasă. Pe măsură ce alegeți o fereastra nouă, veți întâlni o mulțime de opțiuni, ferestre panoramice, cu deschidere simplă și glisante. Ce este o fereastră glisantă, te întrebi?


Citiți mai departe pentru a afla despre ferestrele glisante, precum și despre avantajele lor. Odată ce sunteți informat, puteți lua cea mai bună decizie pentru proiectul dvs. de înlocuire a ferestrelor.


Ce este o fereastră glisantă?


O fereastra glisanta este un tip de fereastră pe care o deschideți orizontal. Dacă înclini capul într-o parte, aproape că arată ca niște ferestre duble.

Sunt unul dintre cele mai simple modele de ferestre de înlocuire disponibile. Numărul de geamuri și panouri mobile se poate schimba, dar sistemul rămâne același. Puteți împinge cel puțin unul dintre panouri în lateral pentru a deschide complet geamul.


Majoritatea ferestrelor glisante au două panouri de sticlă cu o parte mobilă. Puteți decide dacă doriți panoul mobil în partea dreaptă sau în partea stângă.

De asemenea, puteți alege între ferestre glisante cu geam simplu și dublu. Ferestrele cu geam dublu merită investiția deoarece au două geamuri. Este excelent pentru izolarea de temperaturile exterioare, precum și de zgomot.


Ferestre Glisante avantaje?

Ferestrele glisante sunt un tip de fereastră excelent și o alegere ideală pentru multe case: citiți lista noastră de avantaje pentru a descoperi dacă sunt potrivite pentru dvs.


Vedere Maximală

Unul dintre cele mai bune lucruri despre ferestrele glisante este că oferă o vedere minunată asupra exteriorului. Au încadrare minimă, așa că nu există multe care să vă blocheze vederea. De asemenea, sunt de obicei mai largi decât înalte, așa că glisoarele au dimensiunile unei ferestre cu imagini.

Deși ferestrele glisante nu sunt potrivite pentru spațiile ferestrelor care sunt înalte și înguste, ele au foarte puține limite dincolo de aceasta. Dimensiunea lor poate fi ajustată pentru a se potrivi într-un spațiu foarte mare sau foarte mic, așa cum se potrivește fie mecanismul simplu de alunecare.


Soare și ventilație

Ferestrele glisante sunt adesea pe partea mai mare, deoarece sunt de obicei folosite pentru a acoperi o suprafață largă. Deoarece sunt ferestre largi, se deschid și mai larg. Asta înseamnă că poți lăsa să intre multă lumină naturală și aer proaspăt.

O fereastră glisantă este unul dintre cele mai bune tipuri de ferestre pentru ventilație.


Accesibilitate

În ciuda dimensiunilor lor mari, acestea sunt adesea o alegere foarte accesibilă pentru înlocuirea ferestrelor datorită construcției lor simple. La fel ca ușile glisante din sticlă, ferestrele glisante glisează pur și simplu de-a lungul unei piste pentru a se deschide și închide.


Ușurință în utilizare

Ferestrele glisante sunt, de asemenea, ușor de deschis și închis. Dacă îmbătrânești și ești îngrijorat de accesibilitate, ferestrele glisante sunt o alegere excelentă.


De asemenea, sunt grozave pentru locuri greu accesibile, cum ar fi casele scărilor și holurile înguste. Atâta timp cât poți ajunge în partea de jos a ferestrei, o poți deschide. De cele mai multe ori nu va trebui să vă faceți griji pentru obținerea unei scari.


Întreținere redusă

Există mai puține părți implicate în construirea unei ferestre glisante - ceea ce înseamnă că sunt mai puține care pot merge prost.

Arcurile și scripetele care fac adesea parte din alte tipuri de ferestre se pot degrada în timp și trebuie înlocuite. Mecanismul simplu al unei ferestre glisante necesită foarte puțină întreținere și nu va avea multe componente care pot suferi daune.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!