Rolete Uși

Rolete Uși


Rolete Usi în Moldova


Rolete pentru uși - frumoase și de încredere

 Pentru a proteja casa împotriva furturilor, rulourile sunt solicitate în gospodăriile private și în mediul de afaceri.

 Proprietarii de depozite, birouri, magazine sunt bucuroși să comande  și să folosească roletele uși pentru a-și proteja proprietatea. Ușile blindate devin treptat un lucru din trecut  în locul lor vin cele din plastic sau din sticlă, care se închid cu rulouri noaptea și transformă camera într-o fortăreață de neintrat. Astfel, se dovedește frumos ziua, iar noaptea atacatorii nu au nicio șansă.

 Proprietarii de case private instalează rolete la usi- acestea sunt deosebit de populare în locul porților de la intrarea pe teritoriul gospodăriei.

Confecționate din aluminiu, cu izolație, roletele exterioare pentru uși sunt dotate cu sistem de acționare manuală sau automată( telecomandă )

 

Roletele uși înseamnă maxim de siguranță pentru locuința Dumneavoastră.

Disponibile într-o gamă variată de culori și, având un grad înalt de finisare, roletele pentru uși au constituit dintotdeauna combinația perfectă între stil și siguranță.

Diversitatea culori Rolete

Roletele exterioare sunt fabricate într-o paletă largă de culori. Acesta este motivul pentru care sunt perfecte pentru orice tip de decor. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu profită de această oportunitate și aleg aceeași culoare pentru toate jaluzelele lor. Puteți face alegerea personalizată a culori diferite pentru fiecare cameră a casei dvs. sau potrivind culoarea cu mobilierul din camera respectivă pentru a armoniza perfect exteriorul cu interiorul.

Află mai multe
Diversitatea culori Rolete

Reducerea facturi de Energie

Fie vara sau iarna Roletele Exterioare de la < GeamTermopan > aduc o reducere semnificativă pentru casă. Datorită construcției speciale și umpluturi cu spumă poliuritanică rolete exterioare izolează Vara casa de canicula de afară ținând răcoare în toată casa iar Iarna ține căldura în interiorul casei și nu îi permite să se scurgă afară.

Află mai multe
Reducerea facturi de Energie

Izolare Fonică

Roletele Exterioare reprezintă o modalitate simplă, rentabilă și foarte eficientă de a face față poluării fonice lasă sunetul să nu te deranjeze . Izolarea fonică este un aspect important al fiecărei camere din casa ta din cauza izolări active a sunetului exterior ce liniște în casă și creează un loc perfect de relaxare pentru toată familia.

Află mai multe
Izolare Fonică

Siguranța

Roletele exterioare sunt nu doar un accesoriu pentru casă, ele sunt un sistem cu multe beneficii și cel mai mare dintre ele este protecția pentru casă. Rulourile exterioare apără casa nu doar de intemperii dar și de oaspeți nedoriți oferind siguranța pentru ziua de mâine că lucrurile tale o să rămână intacte.

Află mai multe
Siguranța

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!