Plase Țânțari

Plase Țânțari


Plqse Anti Insecte – Plase pentru Tintari


Plase Țânțari reprezintă un atribut absolut necesar pentru ferestre PVC. Scopul instalării unei astfel de plase este de a proteja locuinţa Dvs. de insecte și impurități purtate de vânt.

Avem propria linie de producție de plase împotriva insectelor. Dacă doriți să cumpărați plase insecte în Chișinău, vă rugăm să ne contactați. Aveți opțiunea de a comanda nu numai producția plasei împotriva insectelor, dar și întreg spectrul de servicii: de luarea măsurărilor necesare, de livrare și de instalare.


«GeamTermopan.md» vă oferă și servicii de reparații, în caz că aveți o plasă de insecte care necesită unele intervenții.

Dacă locuiți în alte regiuni din Republica Moldova, puteți comanda plase împotriva insectelor prin intermediul site-ului nostru și produsul va fi livrat la domiciliu prin intermediul unui curier.


TIPURI PLASE ȚÂNȚARI


  1. Plase pe balamale (Fixarea se face cu un sistem de închidere fiabil, acționat din interior cu un mâner cu design plăcut. În sezonul rece, plasa poate fi demontată cu ușurință și reparată în sezonul cald.)
  2. Plase culisante (Plasa de tip ușă culisantă, este manevrată prin alunecare pe un sistem de role. Construcția sa specială, garantează o închidere ermetică. Aceasta ușă robustă dar foarte elegantă, necesită foarte puțin spațiu. Este soluția ideală pentru balcon și uși de terasă.)
  3. Plase Țânțari rulou (Acționarea este facilitată de arcuri, ridicarea și coborârea se fac astfel foarte ușor, prin tragerea șnurului de acționare. Plasa rulou este prevăzută cu un mecanism împotriva ridicării accidentale.
  4. Plase fixe (Plasele sunt fixate pe un cadru metalic și sunt prinse cu ajutorul unor clame din PVC. Plasele nu se pot deschide.)


ÎNTREŢINERE PLASE ȚÂNȚARI:


  1. Lunar se recomandă îndepărtarea prafului depus pe fibra de sticlă cu ajutorul unei perii sau prin aspirare
  2. După desprăfuire, se vor spăla șinele.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!