Plase Țânțari Plisse

Plase Țânțari Plisse


PLASE TANTARI PLISSE CHISINAU, MOLDOVAPlase Plisse reprezintă cheia unui somn adânc și sănătos. Acestea protejează casa Dvs. de insecte, praf și căderea întâmplătoare animalelor, apreciat de către proprietarii lor.

Plasa țânțari Plisse pot fi instalate pe ferestre PVC, usi de intrare și balcon din interior sau exterior, în funcție de direcția de deschidere. Datorită unor clipse speciale, sunt ușor de instalat și de demontat. Protejați-vă de insecte și lăsați aerul curat să pătrundă în încăpere.


Plase Plisse sunt ușor de îngrijit. E destul să treceți cu un burete umed pentru spălat vase pe suprafața grilei pentru a o curăța de murdărie. Sau puteți folosi aspiratorul la o forță foarte mică. Fiți atenți însă, o forță mai mare poate deteriora grila.

La noi puteți găsi o gamă largă de plase de țintari de diferite culori și configurații pentru a se potrivi tuturor tipurilor de ferestre și uși. Aflați preturi plase de țintari și comandați prin telefon sau aplicația de pe site.

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!