Rolete Ferestre

Rolete Ferestre


Rolete pentru Ferestre in Moldova


Universalitatea folosirii, aspectul atractiv din punct de vedere estetic, simplitatea și ușurința în utilizare aceste și alte caracteristici au făcut ca roletele să fie foarte populare în țara noastră.


De ce sunt atât de populare?

Pentru că în fiecare caz specific al aplicării sale, rulourile (roletelor) rezolvă simultan mai multe probleme deodată.


Roletele exterioare instalate pe ferestre nu sunt doar protecție împotriva pătrunderii în casă sau împotriva cărămizilor aruncate. Aceasta este și o izolație termică suplimentară: iarna reduc pierderile de căldură, vara protejează de soare și păstrează răcoare în interiorul casei.


Cel mai apropiat concurent al rulourilor sunt gratiile de fereastra nu vor face față nici măcar jumătate din sarcinile pe care rulourile le rezolvă ușor și natural. În plus, datorită rulourilor, vederea de la fereastră nu se transformă într-o „lume după gratii ”.


Rolete Ferestre pot fi Mecanice sau Automate

Rolete pentru Ferestre sunt confecționate din lamele de aluminiu termoizolate cu lățimi de 55mm sau 77mm umplute cu spumă polioritanică care se strâng apoi pe un ax în partea superioară a golului de ușă.

Rolete exterioare pot fi de 15 culori prestabilite la alegere și 4 nuanțe de imitație lemn.

Roletele pot fi automatizate cu ajutorul unui motor și telecomandă fără fir.

Sistemul de automatizări , are implementate limitatoare de cursă, din cauza cărora, oprirea la capătul cursei comandate, se face automat, de asemenea, are posibilitatea de a memora câteva poziții intermediare între deschis-închis.Diversitatea culori Rolete

Roletele exterioare sunt fabricate într-o paletă largă de culori. Acesta este motivul pentru care sunt perfecte pentru orice tip de decor. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu profită de această oportunitate și aleg aceeași culoare pentru toate jaluzelele lor. Puteți face alegerea personalizată a culori diferite pentru fiecare cameră a casei dvs. sau potrivind culoarea cu mobilierul din camera respectivă pentru a armoniza perfect exteriorul cu interiorul.

Află mai multe
Diversitatea culori Rolete

Reducerea facturi de Energie

Fie vara sau iarna Roletele Exterioare de la < GeamTermopan > aduc o reducere semnificativă pentru casă. Datorită construcției speciale și umpluturi cu spumă poliuritanică rolete exterioare izolează Vara casa de canicula de afară ținând răcoare în toată casa iar Iarna ține căldura în interiorul casei și nu îi permite să se scurgă afară.

Află mai multe
Reducerea facturi de Energie

Izolare Fonică

Roletele Exterioare reprezintă o modalitate simplă, rentabilă și foarte eficientă de a face față poluării fonice lasă sunetul să nu te deranjeze . Izolarea fonică este un aspect important al fiecărei camere din casa ta din cauza izolări active a sunetului exterior ce liniște în casă și creează un loc perfect de relaxare pentru toată familia.

Află mai multe
Izolare Fonică

Siguranța

Roletele exterioare sunt nu doar un accesoriu pentru casă, ele sunt un sistem cu multe beneficii și cel mai mare dintre ele este protecția pentru casă. Rulourile exterioare apără casa nu doar de intemperii dar și de oaspeți nedoriți oferind siguranța pentru ziua de mâine că lucrurile tale o să rămână intacte.

Află mai multe
Siguranța

Completează cererea și primiți Apel

Comanda Ferestre Usi Termopan pentru Confort

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate
Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

Comandă măsurare gratuită!