Plase antitantari pentru ferestre usi termopan

partners

Plase Antitantari Ferestre Usi Nimeni nu vrea să asculte bâzâitul enervant al insectelor deasupra urechii toată noaptea. O plasă de țânțari este o modalitate excelentă de a scăpa definitiv de muște, țânțari și alte insecte din apartament. Se atașează rapid și ușor de o fereastră sau ușă fără a le deteriora sau a lăsa urme. Cu el, puteți ține ferestrele deschise în siguranță toată noaptea.


Există versiuni pentru ferestre și uși. Instalarea se poate face atât în ​​exterior, cât și în interiorul incintei.

Pe lângă protecția împotriva insectelor, plasele de țânțari pot îndeplini și alte funcții: modelele cu suprafață reflectorizantă pot proteja împotriva luminii puternice, iar prezența filtrelor nu permite pătrunderea prafului de stradă și a pufului de plop în apartament.


TIPURI DE PLASE INSECTE:


Compania GeamTermopan.Md va propune urmatoarele tipuri de plase insecte:


1)Plase rulou – este o varianta modernă a plaselor pentru insecte, fiind construita intr-un mod foarte comod, la necesitate aceasta plasa se strânge într-o cutie compacta instalata in partea de sus a Ferestre Pvc .


2)Plase pe balamale – este cel mai răspândit tip de plase, se montează pe marginea profilului si la necesitate usor se deschide si se inchide.


3)Plase pe buzunare – acest tip de plasa este fixat pe rama ferestrei cu ajutorul unor buzunarase, la necesitate se scoate usor pentru a fi spalata.


Există versiuni pentru ferestre și uși. Instalarea se poate face atât în ​​exterior, cât și în interiorul casei. Pe lângă protecția împotriva insectelor, plasele de țânțari pot îndeplini și alte funcții: modelele cu suprafață reflectorizantă pot proteja împotriva luminii puternice, iar prezența filtrelor nu permite pătrunderea prafului de stradă și a pufului de plop în apartament. Plasele împotriva insectelor sunt foarte rezistente datorita fibrei de sticle din care sunt confecționate. Este o solutie perfecta pentru a proteja locuința dvs. de insecte.

Completează cererea pentru a primi un cadou

Acum poți beneficia de ferestre PVC în rate la 0%

Avantajele noastre

benefits

Recenzii pozitive

Numeroase recenzii pozitive din partea clienților noștri confirmă calitatea muncii și a produselor noastre.

benefits

Garantie

Condiții de utilizare 50 de ani! Garantie pentru profile 5 ani!

benefits

Comoditatea cooperării

Este convenabil să lucrezi cu noi, datorită diverselor opțiuni de plată, rate și împrumuturi, promovând constant promoții.

benefits

Ferestre la cheie

Producem, livram in regiunea dumneavoastra, montam si finisam ferestre, oferindu-va astfel o gama completa de servicii.

slider-marker

Comandă ferestre PVC în rate la 0%

Ai posibilitatea să achiziționezi orice produs de la GeamTermopan în rate la 0%, fără

Detalii despre achitare în rate

Comandă măsurare gratuită!

Procesul de cumpărare a ferestrelor PVC începe cu o consultare și măsurare. Indicați numărul dvs. de telefon, specialistul nostru vă va contacta pentru a clarifica detaliile și o oră convenabilă pentru apropierea inginerului.

https://api.online.gd.md/media/upload_file/make-order-img_3o3gMWZ.webp